Alumni-korting bij tickets voorstellingen Music Hall group

Via de speciaal ontwikkelde site www.myculture.be biedt Music Hall Group aan alle alumnileden van UGent die beschikken over een geldige alumnusvoordelenkaart voor haar evenementen in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Vorst Nationaal grote kortingen aan alsook exclusieve acties.

Deze kortingen zijn niet steeds via andere kanalen te verkrijgen. De kortingen zijn uiteraard enkel van toepassing op eigen programmatie van Music Hall Group en niet op de programmatie van externe promotoren.

Voordeel van het gebruik van deze site is dat

  • u hoge kortingen geniet tot 50%
  • u het ruimste aanbod heeft
  • u niet via betaallijnen met vaak lange wachttijden tickets dient te bestellen
  • u via maandelijkse nieuwsbrieven u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe promoties of extra acties
  • familie en vrienden mee kunnen profiteren want u kan tot 10 tickets per evenement bestellen

Hoe registreren?

Alumni die beschikken over een geldige alumnusvoordelenkaart kunnen zich online registreren op www.myculture.be om toegang te krijgen. Na goedkeuring van de registratie krijgt u automatisch uw persoonlijke code toegestuurd.

Belangrijk voor de goedkeuring is het veld BEDRIJFSNAAM dat u bij de registratie dienen in te vullen. Enkel bedrijven en organisaties met wie een samenwerking bestaat krijgen toegang tot de voordelen. Indien u beschikt over een geldige alumnusvoordelenkaart, vult u bij de bedrijfsnaam in: UGent Alumni MH2018.

Aanvragen waar de bedrijfsnaam niet correct werd ingevuld krijgen geen toegang. Heeft u vragen? Stuur een mailtje naar info@myculture.be.