Infosessies voor nieuwe masterstudenten

Een bijkomend masterdiploma?

Wie in het bezit is van een bachelor- en/of masterdiploma van hoger onderwijs (aan of buiten de universiteit) en de overstap wil maken naar de opleiding Master in de ingenieurswetenschappen of Master in de industriële wetenschappen, kan dit op verschillende manieren:

Infomomenten masteropleidingen

Om nieuwe masterstudenten in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur) wegwijs te maken, organiseert de faculteit verschillende infosessies. Hierin zal informatie gegeven worden over alle mogelijke overgangen naar de masters ingenieurswetenschappen van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. De toekomstige student zal ook de kans krijgen om persoonlijk vragen te stellen aan vertegenwoordigers van de opleidingen die hem/haar interesseren.

Studenten die willen instromen in de masters in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur komen langs op één van de twee infodagen van de opleiding industrieel ingenieur.

Praktisch

Masters in de ingenieurswetenschappen

Infobeurs voor MSc in de ingenieurswetenschappen op donderdag 20 april 2023 van 17u tot 19u in het Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent
Voor de opleiding MSc in Electromechanical Engineering wordt een apart infomoment voorzien voor nieuwe instroom in de masteropleiding: woensdag 10 mei 2023 om 16u in auditorium E, Technicum blok 2, Sint-Pietersnieuwstraat 41, Gent.

Master ingenieurswetenschappen: architectuur

Infomoment voor nieuwe masterstudenten ingenieurswetenschappen: architectuur op donderdag 20 april 2023 om 17u30 in auditorium A, Jozef Plateaustraat 22, Gent.

Masters in de industriële wetenschappen, Gent

Masters in de industriële wetenschappen, Kortrijk

Master in de stedenbouw en de ruimtelijke planning

Infodag voor de Master Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Maandag 15 mei om 17u30 in Labo S, Campus Boekentoren, Jozef Plateaustraat 22, 9000 Gent. Schrijf je hier in!