Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master in Food Science and Engineering (2018, Jilin University, China)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. Andreja Rajkovic, BW23 - Prof. dr. ir. Kris Audenaert, BW21 - Prof. dr. apr. Sarah De Saeger, FW03
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter), BW22 -Prof. dr. ir. John Van Camp (Secretaris), BW23 - Prof. dr. ir. Geert Haesaert, BW21 - Prof. dr. apr. Siska Croubels, DI05 -Dr. Marie Eskola, Medfiles Ltd - Department of Food & nutrition and Feed team, Faculty of Regulatory Department, Finland
Praktisch
Datum
Dinsdag
14
maart
2023,
17:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A,
Coupure Links
653,
9000
Gent