Site Sint-Pietersnieuwstraat - Hoveniersberg

Met de wagen

De Blandijnberg is gelegen vlakbij het Sint-Pietersplein waaronder zich een zeer ruime en betaalbare ondergrondse parking bevindt.

E17. Volg de E17 in de richting van Gent. Neem de afrit ‘Gent-centrum’. Deze afrit is gelegen tussen afrit 9 (UZ) en afrit 10 (Gentbrugge). U komt zo op de B401 die rechtstreeks naar het centrum van Gent leidt. Hou rechts van de brug en vervolgens uiterst links. Aan het eerstvolgende kruispunt slaat u links af, onder de brug door. U bevindt zich nu op de Gentse Binnenring (R40). Hou vanaf nu steeds rechts zodat u goed voorgesorteerd staat. Het eerstvolgende grote kruispunt is de Heuvelpoort. Sla hier rechts af. U bevindt zich nu in de Overpoortstraat (de uitgaansbuurt van studenten). Aan het einde van deze straat komt u op het Sint-Pietersplein met toegang tot de ondergrondse parking.

E40. Volg de E40 in de richting van Gent. Ter hoogte van de verkeerswisselaar te Zwijnaarde, gelegen tussen afritten 14 en 15, neemt u de E17 richting Antwerpen. Volg de aanduidingen Gent-Centrum – B401. Volg verder de hierboven vermelde richtlijnen.

Met het openbaar vervoer

Neem de bus of de trein naar station 'Gent Sint-Pieters'. Op het Maria Hendrika-plein voor het station verzamelen alle bussen en trams. Neem op perron 2 tram 1 (Wondelgem/Evergem) en stap af aan halte Veergrep.

Plannetje 1 (route binnen Gent)
Plannetje 2 (route naar Sint-Pietersplein)
Plannetje 3 (route naar de campus)
Plannetje 4 (detailplan campus)